Božićni čaroliju Adventa u Splitu i ove će godine uljepšati Božićni studio Fotokluba Split u kojem će svi naši sugrađani i sugrađanke, kao i njihovi gosti, imati priliku ovjekovječiti najljepše blagdanske uspomene. Kao i prethodnih godina, Fotoklub Split i  Turistička zajednica grada Splita omogućit će besplatno fotografiranje u predivnom božićnom ambijentu u samom srcu grada, u Marmontovoj ulici. Jednodnevni studio za posjetitelje će biti otvoren od 10 do 18 sati te će u tom periodu članovi Fotokluba Split besplatno fotografirati sve zainteresirane. Fotografije se printaju i poklanjaju na licu mjesta pa se doma vraćate s najljepšom blagdanskom uspomenu vas i vaših najmilijih!

Inače, riječ je o manifestaciji koju Fotoklub Split provodi već trinaest godina, ali su dosadašnja izdanja najavljivana kao dio globalne humanitarne inicijative ‘’Help-Portrait’’, koju je pokrenuo američki celebrity fotograf Jeremy Cowart, s ciljem da se svima, a ne samo zvijezdama, na jedan dan omogući besplatno profesionalno fotografiranje. Kako je inicijativa u međuvremenu ugašena, Fotoklub je odlučio manifestaciju provoditi pod novim imenom ‘’Božićni studio Fotokluba Split’’ te u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita dijeliti radost i ljubav poklanjajući fotografije za uspomenu.

Sve vas pozivamo da u subotu, 16. prosinca, od 10 do 18 sati, uzmete za ruku svoje najmilije i najbliže, nabacite osmijeh od uha do uha i svratite u Fotoklub Split, najslađi božićni studio u gradu!