Fotoklub Split ovu godinu je krenuo s novim edukativnim programom u ponudi. Riječ je o photography&branding MASTERCLASSU kojeg vodi nagrađivani fotograf s dugogodišnjim predavačkim iskustvom – Antonio Stipinović. Nakon uspješno završenog prvog izdanja u veljači, program ide dalje, i to u dvije varijante.

Prva varijanta MASTERCLASSA namijenjena je korisnicima koji žele savladati samostalno kreiranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama. Društvene su mreže u današnje vrijeme ključ poslovnog uspjeha, a dobre fotografije i kvalitetan sadržaj osnova vidljivosti i brandiranja proizvoda ili usluge. Kroz pet tjedana trajanja, polaznici će proći kroz osnovne postavke fotografiranja i snimanja mobitelom, naučiti “čitati” svjetlo i uvjete potrebne za dobru fotografiju te će se također upoznati s osnovama brendiranja i storytllinga, ključnih marketinških alata, posebno u domeni digitalnog marketinga. Cijena MasterClass photography&branding je 400,00 €, a oni koji se prijave do 20. travnja dobiju 15% popusta (340,00 €). Maksimalni broj polaznika u ovom programu je 6. Prvi je sat u četvrtak, 25. travnja, u 20 sati.

Druga varijanta MASTERCLASSA namijenjena je svima koji žele naučiti fotografirati mobitelom, bez lekcija o brendingu. Znate da ste uložili novac u izvrstan mobitel s kvalitetnom kamerom, ali niste zadovoljni svojim fotografijama? Naš voditelj Antonio će vas naučiti u 4 tjedna zajedničkog druženja.

Cijena ovog programa je 320 €, a oni koji se prijave do 20. travnja dobiju 15% popusta (272, 00 €). Maksimalan broj polaznika u ovom programu je 8. Prvi je sat u petak, 26. travnja, u 20 sati.

Oni koji žele doći poslušati samo jedan od objavljenih modula, i to je moguće, a cijena je 70 €.

Sve upite i prijave možete poslati na info@fotoklubsplit.hr