Fotoklub Split u novu godinu ulazi novim edukativnim programom u svojoj ponudi. Riječ je o photography&branding MASTERCLASSU namijenjenom prvenstveno malim poslovnim korisnicima koji žele savladati samostalno kreiranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama. Društvene mreže danas su ključ poslovnog uspjeha, a dobre fotografije i kvalitetan sadržaj osnova su vidljivosti i brendiranja proizvoda ili usluge.  Kroz pet tjedana trajanja, polaznici će proći kroz osnovne postavke fotografiranja i snimanja mobitelom, naučiti ”čitati” svjetlo i uvjete potrebne za dobru fotografiju te će se također upoznati s osnovama brendiranja i storytellinga, ključnih marketinških alata, posebice u domeni digitalnog marketinga.

Voditelj tečaja je Antonio Stipinović, fotograf s dugogodišnjim predavačkim iskustvom u brojnim privatnim i specijaliziranim obrazovnim ustanovama.

Cijena tečaja jest 400,00 EUR, a za plaćanja do 10. siječnja nudimo popust od 15% te je cijena u tom slučaju 340,00 EUR. Također, prema dogovoru moguće je i plaćanje na rate. Tečaj započinje u srijedu, 31. siječnja, od 20:00 do 22:15, a s obzirom da je broj polaznika_ica ograničen na 6, u dogovoru s grupom i voditeljem, moguće je naknadno prilagođavanje termina.  

Za sve dodatne informacije javite nam se na info@fotoklubsplit.hr